SOTA ROMANIA is active. Bookmark this page for further announcements regarding Romanian summits activation.

Actualizare ARM YO

Avand in vedere ca vine vara, incerc sa fortez nitel mana britanicilor si sa completez lista de varfuri incluse in program.

Exista o lista de varfuri "pre-calificate", in sensul ca sunt verificate si indeplinesc conditiile morfologice (proeminenta si altitudine), ramanand de verificat conditia de prezenta pe o harta turistica cu o denumire.

Aceste varfuri, din care parte se regasesc pe lista de varfuri deja in vigoare, este sub forma de fisier kml fiind usor de vizualizat pe Google Earth (GE). Lista contine 1097 varfuri precalificate.

Cele care sunt deja incluse in Manualul de Tara (asa se cheama setul de reguli specifice) figureaza deja cu nume in lista din GE. (Manualul de Tara - ARM-YO http://www.sota.org.uk/docs/ARM-YO.pdf)

In masura in care reusiti sa identificati noi varfuri, am rugamintea sa imi trimiteti pe email:
-Codul din lista (YO XXXX) urmat de numele cu care figureaza pe harta turistica;
-Scan sau crop pe imaginea hartii in care acesta figureaza, cu ceva detalii de orientare. Aceste harti vor fi utile si celor care vor dori sa acceseze respectivul varf.
-Eventuale comentarii despre accesul la acel varf dar numai in cazul in care sunt situatii de exceptie ( varful se afla pe proprietate privata sau accesul necesita echipament special si alte asemenea).

Am rugamintea ca aceste detalii sa imi parvina pana la sfarsitul lunii aprilie 2012 pentru a le putea atribui numar de asociatie rapid si sa intre in circuitul SOTA!

Mesajele va rog sa le trimiteti la yo3hjv@gmail.com cu Subject line "SOTA2012".

Descarca aici fisierul kml.

73 de yo3hjv

SOTA YO
http://sota-romania.blogspot.com/

Niciun comentariu: